Vakbeurs Facilitair

22e editie Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van de vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer, die op woensdag 29 januari voor drie dagen haar deuren opende in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze 22e editie van de beurs waren ook Elis, Laundry B.V. namens het Belgische LDL Equipment, en TOPP Nederland terug te vinden.

Op de vakbeurs kwam ook dit jaar weer alles aan de orde wat te maken heeft met facilitair management en gebouwbeheer. Bedrijfsleven mixt hier met overheid, zorg en onderwijs. Van beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, klimaatbeheersing, schoonmaak en textielverzorging, hier is het te vinden. Op het noviteitenplein waren de genomineerden met hun inzendingen voor de FGNoviteitenprijs 2020 te zien. Bezoekers konden terecht in de vijf open zalen in het zalencentrum op de beursvloer voor een variƫteit aan lezingen.

De textielverzorgingssector liet de vakbeurs ook dit jaar grotendeels aan zich voorbij gaan. Alleen Elis presenteerde moderne professionele textielservice, inclusief verschillende innovaties. Ook Laundry B.V. was met groot enthousiasme aanwezig namens het Belgische LDL Equipment en nam haar reinigingsmiddelenleverancier 2B Sure mee. Op het gebied van circulair (bedrijfs)textiel waren eveneens enkele interessante initiatieven te vinden. In nummer 2 van TextielBeheer vindt u een reportage over de beurs en haar standhouders.

Scroll naar boven