Blycolin neemt Wasserij Vadotex over

 

Wasserij Vadotex in Spijkenisse is al sinds 1980 specialist in het wassen van horecatextiel. Sinds lange tijd werken Blycolin en Vadotex samen. Nu eigenaar Ger Spaaij andere toekomstplannen heeft, neemt Blycolin het bedrijf over.

Blycolin, al bijna een halve eeuw partner in horecatextiel, is bijzonder trots op de overname, die per 1 februari jongstleden is geëffectueerd. Marc van Boekholt, CEO van Blycolin: “Samen hebben we er voor gekozen om Vadotex deel te laten uitmaken van Blycolin nu de heer Spaaij het tijd vindt om te stoppen. Uiteraard komen alle medewerkers bij ons in dienst. Het bedrijf heeft onder zijn leiding al die jaren een uitstekende kwaliteit geleverd. Onze klanten waren altijd erg tevreden. Vadotex was bovendien zeer loyaal aan Blycolin en kan met recht een partnerwasserij genoemd worden.”

De overname van Vadotex past in de strategie van Blycolin om een groter aandeel eigen wascapaciteit op te bouwen. Marc van Boekholt: “Het is onze zevende eigen wasserij, met een wascapaciteit van ongeveer 80.000 kilo per week. De wasserij gaat verder onder de naam Blycolin Laundry Spijkenisse. De wasserij is vergelijkbaar met veel van onze andere wasserijen en past uitstekend in onze portfolio.

Scroll naar boven