Elis Nederland introduceert Pest Control

Op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer heeft Elis Nederland haar nieuwe service Pest Control geïntroduceerd. Ongedierte wordt preventief en curatief door Elis bestreden. De facilitair partner met diensten als bedrijfskleding, sanitaire hygiëne, (schoonloop)matten, industriële poetsdoeken en cleanroom oplossingen maakt hiermee haar aanbod nog completer.

De internationale multi-serviceverlener, die sinds 2018 onder de naam Elis in Nederland opereert, is al jaren succesvol met de service Pest Control in Zuid-Europa. Deze kennis, ervaring en producten zijn nu ook beschikbaar voor Nederland. “Het is een perfecte aanvulling op ons dienstenpakket” zegt Lars Kamphuis, Managing Director van Elis Nederland. “Als dienstverlener ontzorgen wij onze klanten op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ook ongediertebestrijding hoort daar bij. Zo bieden wij de klant een totaal aanbod” aldus Lars Kamphuis.

Persoonlijke benadering

Door de grote landelijke dekking van Elis, is de organisatie in staat om van noord tot zuid snel en effectief ongedierte te bestrijden. Bij een ongedierteplaag is Elis zeer snel ter plaatse om curatief te bestrijden. Beter is het om de plaag voor te zijn en preventieve maatregelen te nemen. Elis adviseert haar klanten in werkwijze, routing en hygiëne om de kans op een ongedierteplaag te minimaliseren. Elis levert kwaliteit, snelheid en een persoonlijke benadering om de klant te ontzorgen, ook als daar een stap extra voor nodig is. Met haar producten, die diervriendelijk zijn en aan de strengste eisen (BRC/IFS/GMP/FSSC22000) voldoen, is een plaag onder controle te krijgen.

Scroll naar boven