Enquête Maatschappelijke bijdrage ondernemers

Vrijdag 17 november a.s. is het de Dag van de Ondernemer, een dag die MKB-Nederland in 2016 in het leven heeft geroepen om de inzet en het belang van ondernemers voor Nederland meer zichtbaarheid te geven.

In heel Nederland zetten ondernemers zich actief in voor het verenigingsleven, lokale evenementen en veel andere maatschappelijke initiatieven. Op heel veel manieren dragen ze bij aan een leefbare en levendige gemeente. MKB-Nederland vindt dat deze inzet meer zichtbaarheid verdient en is benieuwd naar uw inspanningen. ​​​​

Uw hulp is nodig!
Samen met onderzoeksbureau Panteia heeft MKB-Nederland een korte vragenlijst opgesteld. Het wordt zeer op prijs gesteld als u deze vragenlijst wilt invullen. Dit kost u ongeveer 5 minuten. Uw antwoorden worden samen met die van ondernemers uit heel Nederland op een totaalniveau verwerkt en gerapporteerd.

De resultaten uit dit onderzoek worden gepresenteerd in aanloop naar de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november aanstaande.

De enquête staat in ieder geval nog open tot zaterdag 14 oktober a.s. Het staat u vrij deze enquête door te sturen naar collega-ondernemers.

https://panteia.nebu.com/scripts/dubinterviewer.dll/Frames?Quest=505&paf=102
Scroll naar boven