In memoriam: Frank, alom aanwezig!

Iedere dag zal anders zijn,
de koffie zal ‘s ochtends minder smaken,
wetten en regels in textielverzorging lijken vanaf nu meer dwingend,
de Brabantse sfeer en typische grap ontbreken.

In de ochtend van 5 juli 2022 was er geen koffie, was er geen dagelijks overleg. Zelfs de toegangspoort was nog gesloten. Onverwacht was jij ons ontnomen. Het was onwerkelijk, onwaarachtig, bizar en volledig onverwacht. ‘n Donderslag bij heldere hemel.

We hebben net een branche NETWERKDAG achter de rug, vol spontane gesprekken, gezellige ontmoetingen en vele contacten na de standaard Teams ontmoetingen van de afgelopen periode.

De afgelopen 14 jaar lijken oneindig. Van wassen naar gespecialiseerde totaaloplossingen in professionele textielverzorging. Je was een rots in de branding. Dagelijks als eerste present. Aanvankelijk generiek op alle dossiers actief en de laatste jaren in het M&P-Team vooral specialist in kwaliteitszorg, (inter-)nationale certificatie en standaardisatie. Daarnaast actief in andere specifieke projecten als kostenprognoses, milieuvraagstukken en energie-inkoop. Je presenteerde, calculeerde, schreef rapporten en artikelen, etc, etc. Jouw stempel was overal aanwezig en aan diversiteit geen gebrek.

Je was nuchter en praktisch met een eigen inbreng. Voor velen een aanspreekpunt. Iemand waar je terecht kon voor de meest uiteenlopende vragen. Want, als er niet direct een antwoord was, dan werd het opgezocht. Een teamplayer, die ook zijn grenzen kende en daar in de groep verstandig mee omging. Een steun en toeverlaat die er altijd WAS en immer in onze gedachten zal ZIJN.

Namens Team M&P en de besturen van FTN, NETEX, Vematex, TCT, TKT, SVT, CITV en CINET wensen wij Lucienne, Mart, Paul Aarts, Deksel en de familie alle sterkte toe in de komende periode. De deur in de professionele textielverzorgingsbranche en bij M&P zal altijd voor jullie open staan.

Marianne & Peter
Wennekes

NB
Er bestaat gelegenheid om ook persoonlijk afscheid van Frank te nemen. Op verzoek sturen wij u nadere informatie.

Maandag 11 juli 2022 neemt de familie in besloten kring afscheid van Frank.

Scroll naar boven