Wasserij Springendal: onuitwisbare herinnering Koninklijk bezoek

Het bezoek van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Maxima was indrukwekkend. Voor eigenaar Ron Dijkkamp een bekroning op het werk: voor de inzet van de familie en ook alle medewerkers in de afgelopen vijftig jaar. Een onuitwisbare herinnering in de lange geschiedenis van Springendal
Wasserij Springendal is als economische activiteit duurzaam verweven in een prachtige natuur. Het Koninklijk bezoek kwam voor het zuivere bronwater uit de Springendalse beek, de biologische waterzuivering en het vorig jaar aangelegde helofytenfilter (natuurlijke na-zuivering in rietveld).

“De oprechte interesse die het koninklijk paar toonde en de waardering die werd gegeven, voelt onbeschrijflijk”, aldus Ron Dijkkamp. “Springendal is en blijft een uniek bedrijf met prachtige mensen, een geweldig productieproces en specifiek gericht op een kwetsbare doelgroep de gezondheidszorg.”

Het schoentje van Maxima
Ondanks de waarschuwing van Ron Dijkkamp, verloor Koningin Maxima haar schoen. Dit kunt u terugzien in het filmpje op Youtube.

Meer over het Koninklijk bezoek wasserij Springendal?
In TextielBeheer 2016.10, welke verschijnt op 9 december als gedrukte editie, leest u meer over het bezoek van Koning WIllem-Alexander en Koningin Maxima aan wasserij Springendal.

Scroll naar boven