Vrijdag 17 en zaterdag 18 maart staan bol van de vakinformatie!

Tijdens het Laundry Expertience Event worden op de tweede dag diverse boeiende presentaties gegeven. Tijdens het Laundry Expertience Event worden op de tweede dag diverse boeiende presentaties gegeven. Diverse experts van onder andere TKT, Modint, TNO en verschillende toeleveranciers informeren u over een scala aan onderwerpen. Onderstaand een kort overzicht. U kunt de programma-informatie ook op de website van het LEE vinden: www.laundry-experience.nl/programma/.

Vrijdag 17 maart

TEXTIEL
Elektronica & Textiel; Partners in vooruitgang!
Demonstraties laten de stand van zaken zien van textiel en elektronica

Customized Textieltoepassingen; Voordeel door samenwerking!
Mogelijkheden van digitaliseren van de textielproductie om te komen tot customized textielproducten horen thuis in dit thema met praktische presentaties.

Recycling en de betekenis van een Circulaire Economie!
Textielrecycling wordt gezien als een potentieel interessant technologie om de duurzaamheid van de textielservice te verbeteren. Een overzicht van de stand van zaken en de toekomst van een circulaire economie worden in deze demo besproken.

REINIGINGSPROCESSEN EN BEHANDELINGEN
Professionele reiniging & borging hygiëne
Het belang van een goede reiniging met het oog op gegarandeerde hygiëne!

Best Practices; TOP in Duurzaamheid
Door toepassing van state of the art technieken, heeft de sector bewezen veel duurzamer en milieuvriendelijker te zijn dan het thuiswassen. De laatste inzichten worden gedemonstreerd en toegelicht.

INFORMATISERING PROCESSEN
Smart Laundry; de wasserij van de toekomst
Wat is de potentiele impact van industrie 4.0 op de textielverzorging. Verschillende leveranciers kunnen hun visie laten zien op de toekomst en er wordt zichtbaar gemaakt hoe bedrijven dit in de bestaande organisatie kunnen toepassen.

Robotisering; Niet meer weg te denken in de wasserij van de toekomst!
Demonstraties laten de stand van zaken zien van robotisering

DIGITALISERING & LOGISTIEKE ORGANISATIE
Electrische Distributie in de praktijk; een live verslag!
Demonstraties laten de stand van zaken zien van elektrische distributie

Zaterdag 18 maart:

NIEUWE SUCCESVOLLE BUSINESS CASES PROFESSIONELE TEXTIELVERZORGING DOOR INZET INNOVATIEVE TECHNOLOGIEEN
Een snel veranderende markt en klantvraag
Hoe in te spelen op een snel veranderende markt en klantvraag?

Het antwoord op de Stoomchallenge; “Laundry On-Demand”
Met 3 ‘swipes’ op je smartphone weer schone was ter beschikking! Laundry on Demand is het business model van de sector dat klanten gemak gaat leveren!

Dekbedden, overhemden & regulier wasgoed; de groei producten in uw stomerij?
U kunt met uw core business, namelijk textielreiniging, de productie binnen uw bedrijf stimuleren. Deze presentatie geeft tips en handreikingen.

NIEUW TEXTIEL VOOR CONSUMENTEN TOEPASSINGEN
Textielmaterialen voor de komende jaren!
Welke textielmaterialen de komende jaren de boventoon gaan bepalen is een belangrijke vraag voor de textielreiniging. Welke nieuwe ontwikkelingen zullen een belangrijke bijdragen leveren aan het textiel van consumenten, dienstverlening en behandeltechniek.

REINIGING EN BEHANDELTECHNIEKEN
Benchmark Kwaliteit & Duurzaamheid; Natreiniging & Oplosmiddelen: State of the Art!
De laatste jaren zijn er veel nieuwe reinigingstechnieken en oplosmiddelen ontwikkelt. In dit thema kunnen benchmark resultaten met elkaar worden vergeleken over de verschillende reinigingstechnieken.

Best Practices; TOP in Duurzaamheid
Door toepassing van state of the art technieken, heeft de sector bewezen veel duurzamer en milieuvriendelijker te zijn dan het thuiswassen. De laatste inzichten worden gedemonstreerd en toegelicht.

INFORMATISERING PROCESSEN
Kostprijsanalyse & Automatisering
Een goede bedrijfsvoering staat of valt met goede cijfers en inzicht in kosten en opbrengsten. In de Demonstratiezaal lichten diverse toeleveranciers de mogelijkheden van kostprijsanalyse met behulp van de computer toe.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Scroll naar boven