I’m dreaming of a white…

…christmas. Maar eerst nog even de herfst. De temperaturen en regenachtige avonden doen echter al sterk aan de winter – Kerstmis! – denken. En dit jaar hoeft u uw hoofd niet te breken over het kerstgeschenk!
U geeft natuurlijk hét boek over de textielverzorgingsbranche cadeau. Het FTN-boek ‘Hoe het wasch, hoe het is en hoe het wordt – Verleden, heden en toekomst van de wasserij- en textielverzorgingsbranche’ is een prachtig kerstgeschenk aan uw medewerkers en relaties.

In het ruim 170 pagina’s tellende boek, boordevol prachtige illustraties, wordt u meegenomen in de evolutie die de wasserij- en textielverzorgingsbranche heeft doorgemaakt. Bovendien maakt u kennis met diverse personen die een markante rol hebben gespeeld binnen onze branche.

Bestel ‘m hier!
De boeken worden aangeboden voor €35,- per stuk (incl. btw, excl. verzendkosten). Abonnees van TextielBeheer betalen slechts €29,95 (incl. btw, excl. verzendkosten)! Heeft u interesse in het aanschaffen van meerdere boeken? Voor grotere aantallen is de prijs op aanvraag. Voor bestellingen en reserveringen kunt terecht op de website bestel.brancheorganisatieftn.nl of telefonisch via: 0344-650437.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Scroll naar boven