FTN Evenementen

Welke evenementen staan er dit jaar op de agenda bij FTN? Elk jaar organiseert FTN het Nationaal Symposium Textielbeheer. De branchevereniging brengt daarmee relaties in de textielservicebranche uit diverse marktsectoren bij elkaar.

FTN evenementen/NST in 2021

Bezoek staatssecretaris EZK Mona Keijzer aan FTN 16 februari 2021

Op dinsdag 16 februari 2021 bezocht demissionair staatssecretaris van EZK, mevrouw Mona Keijzer, FTN. Het persbericht hierover alsmede de presentaties die verzorgd werden, treft u onderstaand aan

Persbericht – Staatssecretaris EZK Mona Keijzer bezoekt FTN Textielservicesector_16022021
FTN_Presentatie_Bezoek staatssecretaris_DEF_16022021
FTN_Ledenpresentatie_animatie_DEF_160221

Nieuwjaarsborrel Textielverzorging 2021

Nieuwjaarsbijeenkomst 12 januari_presentatie

FTN evenementen/NST in 2020

Door de coronacrisis staan er dit jaar weinig evenementen van FTN gepland. We houden u op de hoogte van actuele informatie omtrent evenementen in verband met de ontwikkelingen van het Corona-virus.

FTN Virtuele jaarvergadering 5 november 2020

Op 5 november 2020 organiseert FTN haar eerste virtuele algemene ledenvergadering. Voor het volledige programma en de agenda verwijzen wij u naar de bijlage.

FTN_Ledenvergadering_05112020 presentatie
FTN Virtuele jaarvergadering 5 november

FTN evenementen: Erben Wennemars spreekt op het NST 2018 in de Malietoren in Den Haag
Erben Wennemars spreekt op het NST 2018 in de Malietoren in Den Haag

Over het NST

Het NST biedt de laatste kennis en actuele onderwerpen en is tevens het uitgelezen moment om te netwerken  met collega’s en betrokkenen. Elk jaar zijn er ook toeleveranciers onder de vlag van Vematex prominent op dit branche evenement aanwezig. Het NST biedt diverse praktijkdemonstraties en stands met veel gelegenheid voor dialoog met eindgebruikers, textielservice leveranciers, wetenschappers en toeleveranciers.

Vorige edities van het NST

Klik hier voor informatie en presentaties van de vorige edities van het NST.

Andere evenementen van FTN

FTN organiseert elk jaar in samenwerking met Netex, Vematex en TextielBeheer de Nieuwjaarsborrel. Andere evenementen worden los aangekondigd naar leden of in de nieuwsbrief.

Scroll naar boven