Save the date: Laundry Experience Event 2017

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vindt het Laundry Experience Event plaats bij een vooraanstaande wasserij in de wereld: Lavans te Helmond. Dit veelbelovende evenement wordt georganiseerd door Vematex in samenwerking met FTN, NETEX en anderen.Op deze dagen zullen veel toeleverancier uit de textielbranche aanwezig zijn en hun nieuwste technologieën, diensten en producten presenteren. Er worden bezoekers uit Nederland, België en Westelijk Duitsland verwacht om deze nieuwste ontwikkelingen te bekijken. Ook worden de praktische toepassingen in een organisatie geëvalueerd en beoordeeld.

Textielservice & textielreiniging
Vrijdag 17 maart zal in het teken staan van textielservice, zaterdag 18 maart over textielreiniging. U kunt tijdens het evenement een rondleiding krijgen door de wasserij van Lavans. op die manier kunt u zelf ervaren hoe dit snelgroeiende Brabantse bedrijf aan een steeds grotere klantenkring hun professionele en moderne dienstverlening aanbiedt.

Eerste editie
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de eerste editie van dit nieuwe meerdaagse event, het belooft een waar spektakel te worden! Noteer alvast de data in uw agenda, wij zien u graag op 17 & 18 maart!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Scroll naar boven