Actualisatie EEP 2017-2020 van start

Dit jaar worden de Energie Efficiency Plannen voor de periode 2017-2020 weer geactualiseerd. FTN biedt ondersteuning voor de MJA3-deelnemers in de vorm van collectieve workshops en op individueel bedrijfsniveau.Workshops
Voor de collectieve aanpak zal een EEP-model worden opgesteld. Afhankelijk van de marktsegmenten en type processen die gangbaar zijn, worden maatregelen geselecteerd en voorgesteld. Hierdoor kunnen de bedrijven hun plannen selecteren, aanvullen met suggesties uit deze modellen en de plannen aanpassen naar hun eigen situatie. Dit zal worden toegelicht in een tweetal workshops. De eerste workshop zal de vernieuwde maatregelenlijst behandelen, de EEP modellen en de EEP procedures. De tweede workshop zal de vertaalslag naar de bedrijfsspecifieke EEP’s ondersteunen, de berekening van de energie efficientie en ingaan op een aantal generieke vragen.

  • Workshop 1: Procedure en Model EEP, zal worden georganiseerd op 3 mei, van 17.00 – 21.00 uur in het NBC congrescentrum, blokhoeve 1 in Nieuwegein.
  • Workshop 2: Implementatie EEP, zal worden georganiseerd op 23 juni van 16.00 – 20.00 uur.

Individuele bedrijfsondersteuning
Aansluitend op deze collectieve aanpak is individuele ondersteuning mogelijk om de laatste puntjes op de i te zetten. Hiervoor worden met de bedrijven afspraken gemaakt over de specifieke individuele invulling.

Informatie en tools beschikbaar op FTN website
Meer informatie, links, documenten en tools zijn beschikbaar op de FTN website voor de MJA-deelnemers. Onder het platform M&T is een pagina “EEP 2017-2020” aangemaakt waar alle informatie gebundeld is.

De indieningsdatum voor het EEP 2017-2020 van de textielservicebedrijven is voor 15 november 2016.
 

Scroll naar boven