CWS verkozen tot groenste onderneming van 2015!

Tijdens de uitreiking van de Nationale Business Succes Awards is CWS in de prijzen gevallen als ‘Groenste onderneming van 2015’. De finale van editie 2015 werd op zondag 7 februari om 14.30 uur uitgezonden op RTL7.An Dams (Finance Director CWS-boco Benelux) en Arjan Bolink (Marketing Manager CWS Nederland) hebben namens CWS, tijdens de finale van de Nationale Business Succes Award in Studio 21, de award “het groenste bedrijf van Nederland” in ontvangst mogen nemen. Ze waren al winnaar in de branche sanitaire producten, maar deze prijs is een bekroning op hun missie om in de sanitaire hygiëne branche de meest innovatieve en duurzame serviceorganisatie te zijn. 

De Nationale Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland en richt zich op het belichten van succes van de beste bedrijven van Nederland met 19 Awardcategorieën. In de categorie Groenste onderneming viel CWS Nederland in de prijzen. 

De award en titel ‘Groenste onderneming 2015’ werd door jurylid Bernd Schneider uitgereikt aan CWS Nederland. ‘CWS zorgt voor mens en milieu in 18 landen en loopt voor op de wetgeving. Als deel van de maatschappij zien zij het zowel als taak als plicht om economische, ecologische en sociale leefomstandigheden te bevorderen.’

Scroll naar boven