Fantastische resultaten Nederlandse bedrijven tijdens Global Best Practices Awards!

Tijdens de CINET Global Best Practices Awardshow op Texcare International afgelopen weekend werd goed gescoord door de bedrijven van Nederlandse bodem. Vooral Synergy Health, Lavans en Topcleaning Harderwijk hebben goede resultaten behaald!

Winnaar Innovation Award: Synergy Health

Tijdens de Global Best Practices Awardshow tijdens de Texcare International te Frankfurt is Synergy Health afgelopen zondag in de prijzen gevallen. Zij gingen naar huis met de Innovatie Award in de categorie textielservice!

Dit hebben zij vooral te danken aan hun RFID-project. Om maximaal aan de individuele eisen en wensen van cliënten te kunnen voldoen, zet Synergy Health de nieuwste technologie in voor de identificatie van persoonswas: de Synergy Identification tag (SI-tag). De SI-tag is een klein en flexibel merkje met daarin een UHF (Ultra High Frequency)-chip. Door middel van radiogolven kan informatie op de chip worden gelezen en toegevoegd. Kledingstukken kunnen zo in grote aantallen in waszakken en containers worden gescand en geïdentificeerd. Hiermee wordt het kledingstuk gevolgd vanaf het moment van het ophalen van de vuile was tot en met het terugbrengen van de schone was.

Lavans op één na beste wasserij ter wereld!
Lavans heeft de tweede plek behaald in de race om de titel best presterende wasserij ter wereld. Het Helmondse familiebedrijf dankt deze eervolle titel aan de eigenzinnige maar zeer bewuste bedrijfsvoering en haar innovatieve en duurzame karakter. De eerste prijs werd uitgereikt aan Logo-Tex, een Hongaarse wasserij.

De op één na beste stomerij van de wereld: Topcleaning Harderwijk!
Tijdens de Global Best Practices Awardshow is Topcleaning Harderwijk uitgeroepen tot de op één na beste stomerij van de wereld. Fornet Laundry Services uit China won de eerste prijs. Eerder dit jaar werd Topcleaning uitgeroepen tot beste stomerij van Nederland tijdens de NETEX WorkSopDag. In 2014 werd zij reeds uitgeroepen tot beste stomerij van Europa.

Awardceremonie
De awards werden uitgereikt tijdens de CINET Global Best Practices PTC Award Ceremony afgelopen zondag tijdens Texcare International. Ook Nederlandse bedrijven Bubble & Stitch en Newasco hebben een plaats in de top 30 behaald. De overige prijswinnaars – Overall Best Practices, Sustainability en Innovation Awards -vindt u op www.textielbeheer.nl en op de website van CINET

Volop aandacht in de media!
Voorafgaand aan de Global Best Practices Awardshow kreeg Topcleaning Harderwijk al volop media-aandacht. Zo waren ze onder andere te horen op Radio538, Radio5 en werd over ze geschreven door de Telegraaf, het NOS en verschillende lokale bladen. Na de bekendmaking van de einduitslag werd ook volop media-aandacht besteed aan de verschillende Nederlandse prijswinnaars. Zo verschenen Synergy Health en Topcleaning  in verschillende lokale bladen en Topcleaning werd geinterviewd door nieuwsradiozender BNR. Ook Lavans kreeg media-aandacht door middel van verschillende artikelen in het Eindhovens Dagblad, Duurzaambedrijfsleven, DeOndernemer en verschillende andere lokale dagbladen en publicaties. 

Lees meer…
In de komende editie van TextielBeheer leest u alle ins en outs van de Texcare International: van prijswinnaars tot aan standhouders en toonaangevende innovaties! Deze editie verschijnt begin juli.

Scroll naar boven