Lets Celebrate Nedlin

Het familiebedrijf Nedlin, voorheen Rentex Awe Stein, bestaat 65 jaar en dat hebben ze gevierd met een sprankelend festijn. Let’s Celebrate Nedlin

Het familiebedrijf Nedlin, voorheen Rentex Awe Stein, bestaat 65 jaar en dat hebben ze gevierd met een sprankelend festijn. Vrijdag 23 juni jl. waren de klanten en een beperkt aantal branche relaties te gast. Zaterdag 24 juni jl. werd er een spektakel voor de medewerkers georganiseerd.

Gastheren Luuk en Stef de Win, gezamenlijk met hun vader Erik de Win ontvingen op 23 juni jl. zo’n 250 genodigden.
Na een goed verzorgde rondleiding voor alle gasten in kleine groepen, volgde een bijzonder ontvangst in Het Park in een nabij gelegen ruimte, welke speciaal voor deze gelegenheid was aangelegd. Luuk de Win memoreerde in zijn openingswoord de historie van het bedrijf. Daarbij ontbrak natuurlijk een dankwoord aan zijn ouders niet. Samen met Stef werden de gasten vervolgens uitgenodigd voor een toast op het 65 jarig bestaan van het bedrijf dat onder de naam Nedlin verder zal gaan, met als motto ‘A new day, new opportunities’

De titel van het feest ‘Let’s Celebrate’ was zeker van toepassing. De gasten maakten daar onder de muzikale klanken van de ‘Big Swingers’ goed gebruik van.
Vanuit maatschappelijk oogpunt, had de familie gevraagd als eventueel cadeau een bijdrage te doen aan het United World college in Maastricht. Dit instituut is gericht op kans arme leerlingen die een mogelijkheid krijgen op een unieke opleiding. Immers wanneer je als familiebedrijf al 65 jaar met elkaar werkzaam bent, weet je dat de jeugd de toekomst heeft!

Foto: van links naar rechts: Stef de Win, Luuk de Win en Erik de Win

Scroll naar boven