Wasserij De Plassen genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015!

Wasserij De Plassen BV is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de textielreinigingsbranche. De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. 

Wasserij De Plassen is een familiebedrijf in Vinkeveen dat is opgericht in 1930. De wasserij is genomineerd vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende logistieke service die men biedt. Klanten kunnen door middel van het ‘one-step-shop’ concept voor een breed scala aan textielmogelijkheden terecht bij de wasserij waar ze bovendien voorzien worden van deskundig advies. Er is sprake van een totaalleverancier op het gebied van horecatextiel die haar klanten vrijwel volledig ontzorgt. De Nominatiecommissie ziet in Wasserij De Plassen een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt.

Wasserij de Plassen zal aanstaande zondag vanaf 12.55 uur te zien zijn in het aanverwante tv-programma De succesfactor op RTL7.

Scroll naar boven