50 jaar BPF; gebak voor iedereen!

Om de bewustwording van werknemers over hun pensioen te vergroten heeft het Bedrijfstakpensioenfonds Textielverzorging een toolbox samengesteld zodat werkgevers met behulp van een simpele presentatie van 10 minuten werknemers kunnen informeren.Onderzoek toont aan dat werknemers het liefst worden voorgelicht met betrekking tot pensioen door hun werkgever. Dit versterkt hun betrokkenheid bij het bedrijf en maakt het makkelijker voor werknemers om vragen te stellen.

Daarom heeft BPF Textielverzorging, uw pensioenfonds, een geweldige actie opgezet: De PensioenToolbox! Deze box bestaat uit een powerpointpresentatie van slechts 10 minuutjes die werknemers algemene informatie geeft over hun pensioen. Tevens bevat de toolbox flyers en samenvattingen om na afloop van de presentatie uit te delen.

Vanwege het 50-jarig jubileum van het fonds zal zij iedere werknemer die naar de pensioenpresentatie komt voorzien van gratis gebak!

Maak nu gebruik van deze actie en geef uw bedrijf op! Ga daarvoor naar de FTN site (http://www.brancheorganisatieftn.nl), klik op de banner van het pensioenfonds en meld u nu aan!

*Tip: wanneer u tijdens deze bijeenkomsten een foto maakt en opstuurt naar ftn@brancheorganisatieftn.nl gaat u er tijdens het NST misschien wel vandoor met de PensioenPluim Trofee 2014, voor het bedrijf dat op de meest ludieke, actieve of enthousiaste manier betrokkenheid creeert onder zijn werknemers bij het pensioenfonds Textielverzorging!

Scroll naar boven