Introductieaanbieding FTN-Boek!

Een speciaal samengestelde commissie heeft een tijdlang gewerkt aan een boek dat de evolutie binnen de wasserij- en textielverzorgingsbranche weergeeft. Dit boek telt ruim 170 pagina’s en bevat mooie verhalen, afbeeldingen en herkenbare anekdotes. Tijdens het Nationaal Symposium Textielbeheer op 11 december in kasteel Ophemert wordt het FTN-boek: ‘Hoe het wasch, hoe het is en hoe het wordt. Verleden, heden en toekomst van de wasserij- en textielverzorgingsbranche’gepresenteerd.

Van de cylindermangel en de strijkboutenkachel, tot aan futuristische animaties van intelligent textiel, duurzame innovaties, ICT en robotica. Met kleurrijke verhalen, leuke anekdotes en prachtige illustraties wordt u meegenomen in de evolutie die de wasserij- en textielverzorgingsbranche heeft doorgemaakt en maakt u kennis met mensen die hierbij een belangrijke rol hebben gespeeld.

Dit boek is ideaal als relatiegeschenk of als uniek kerstcadeau! Tijdens het NST geldt een speciale aanbieding van € 29,95 per stuk (incl.BTW) De boeken zullen na 11 december worden aangeboden voor €35,- per stuk (incl. BTW, excl. verzendkosten). Wanneer u meerdere exemplaren bestelt geldt een aantrekkelijke staffelkorting. Vraag bij het secretariaat om het bestelformulier!

Scroll naar boven