Het volledige programma en aanmelden voor het NST 17 november 2016!

Dit jaar zal het Nationaal Symposium Textielbeheer; ‘Dynamische & duurzame professionele textielservice 2016-2030’ plaatsvinden bij Synergy Health in Tiel. Voor het volledige programma én aanmelden, bezoekt u www.brancheorganisatieftn.nl/nst2016. Toekomstvisie
In de afgelopen zes jaar is er nogal wat gebeurd; grote retailketens als Aktiesport, Free Record Shop, Macintosh (o.a. Manfield, Dolcis en Scapino) en V&D sloten hun deuren. De ‘platformisering’ kwam uit het niets op. Start-ups als Airbnb, Über en ook Alibaba/Amazon (in Europa) zijn opeens een belangrijke marktspeler. Is de Routekaart die met behulp van experts werd opgesteld zes jaar geleden nog wel actueel? Of is bijschaving vereist? Om deze vraag te beantwoorden zijn een aantal sessies georganiseerd met vertegenwoordigers vanuit diverse marktsegmenten, technische experts en branchevertegenwoordigers. Doelstelling: komen tot een geactualiseerde versie van de Routekaart 2030 voor de komende jaren.

Welke zaken hebben we zes jaar geleden niet voorzien, welke trends zijn sterk opgekomen en waar moet textielservice anno 2030 nog extra rekening mee houden?

Gerenommeerde deskundigen werkzaam in de horeca, industrie en de gezondheidszorg zetten de trends voor de komende jaren op een rij en schetsen de toekomst van 2030. Concluderend welke kansen en veranderingen de dienstverlening van textielservicebedrijven ingrijpend zullen gaan beïnvloeden.

Programma
Het volledige programma vindt u op www.brancheorganisatieftn.nl/nst2016

Aanmelden
Voorkom dat u in de toekomst voor verrassingen komt te staan en beleef de presentaties van vooraanstaande experts op 17 november aanstaande in Tiel! Aanmelden voor het NST kan via het aanmeldformulier, via de e-mail (ftn@brancheorganisatieftn.nl) of telefoon (0344-650437).

Scroll naar boven