NST 18 november 2021: Bezoek Lukkien in Ede

FTN verwelkomt leden, Ambassadeurs en genodigden op Nationaal Symposium Textielbeheer 2021 dat plaatsvindt bij Lukkien Communicatie te Ede. Attentie! Mogelijk, gelet op de ontwikkelingen, alléén digitaal!

Symposium

Circulariteit en duurzaamheid; actueler dan ooit. FTN heeft gerenommeerde sprekers uitgenodigd om diverse onderwerpen uit te diepen:

  • Professor dr. Jan Mahy (Saxion University of Applied Sciences) gaat in op “Textielontwikkelingen in Duurzaamheid & Circulariteit”, alsmede samenwerking bij diverse projecten en activiteiten;
  • G.H. Bouwhuis (CEO Saxcell) vertelt u meer over “Saxcell & Textielservice” en de betekenis daarvan voor onze branche;
  • De heer H. Bon (DGA Wieland Textiles, voorzitter Vereniging van Hergebruik Textiel) snijdt het thema “Circulair Textielgebruik vanzelfsprekend?!” aan. Hij geeft een indruk van professionele verwerking van textielafval en toekomstige ideeën voor hergebruik van textiel.

 

Kennismaking

Het Nationaal Symposium Textielbeheer  is dé gelegenheid om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en van gedachten te wisselen over alles wat deze dag de revue passeert. Tevens is het een ideaal moment om kennis te maken met het aanstaande secretariaatsteam dat per 1 januari a.s. onder leiding staat van Arthur Linssen en bestaat uit Henk Gooijer (Milieu & Techniek), Leon Vincken (Arbeidsvoorwaarden) en Frank Aarts (Kwaliteit en Certificatie).

 

Rondleiding

Binnen een aantrekkelijk programma zal Lukkien aandacht besteden aan digitale communicatie en de beeldvorming rond textielverzorging. Dit multimedia-bedrijf, met eigen productiefaciliteiten, geeft u tijdens een rondleiding de gelegenheid om ook achter de schermen te kijken

 

Coronamaatregelen

FTN heeft vanuit haar verantwoordelijkheid voor de veiligheid van bezoekers, de volgende maatregelen genomen:

  • Het aantal bezoekers is gemaximeerd; leden krijgen toegang. Niet-leden ontvangen na aanmelding bericht. 
  • Bij de toegang wordt de QR-code gecontroleerd. Zonder geldige code of andere bewijzen dat u hersteld bent van corona of binnen 24 uur getest bent, is toegang niet mogelijk.
  • Wij vragen u tijdens het lopen een mondmasker te dragen;
  • De presentaties zijn tevens via een livestream te volgen.

Indien nodig worden aanvullende maatregelen genomen waarover u geïnformeerd zult worden.

 

Livestream:

Klik hier om de presentaties te volgen

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Postbus 10
4060 GA Ophemert
Tel.: +31 (0)344 65 04 37
www.brancheorganisatieftn.nl/

Scroll naar boven