Nationaal Symposium Textielbeheer: live vanuit Ede!

Op donderdag 18 november a.s. verwelkomt het FTN-bestuur u, na zo’n anderhalf jaar, weer eens van harte live bij het NST 2021 en de Algemene Ledenvergadering. Dit keer bij communicatiebedrijf Lukkien in Ede waar niet alleen iets bedacht maar ook gemaakt wordt!

Het programma treft u onderstaand aan. Centraal staan duurzaamheid en circulariteit. Voor onze sector alledaags. Voor de wereld om ons heen wat minder….. De footprint van textiel en de textielketen moet kleiner. Allerlei initiatieven richten zich hierop maar hebben vooral aandacht voor productie van materialen/kleding en het hergebruik en recyclen daarvan. Maar de gebruiks- en onderhoudsfase blijven onderbelicht. Terwijl juist hier een enorm winstpotentieel zit.

Hoe kan dit winstpotentieel verzilverd worden? Welke samenwerkingen zijn nodig? Welke materialen bevorderen duurzaamheid en circulariteit en wat betekent dit voor textielservice? Hoe raakt de wereld er van overtuigd dat professionele textielverzorging voor “quick wins” kan zorgen? Immers, elke kilo textiel die nu uitbesteed wordt aan de professional levert onmiddellijk besparingen op! Nieuwe initiatieven op het gebied van communicatie gaan hieraan bijdragen.

Kom 18 november a.s. naar Ede. Praat en denk mee, laat u inspireren!

Coronamaatregelen
Afgelopen dinsdag heeft het kabinet de coronamaatregelen aangescherpt; verdere aanscherpingen worden verwacht. Het NST zal naar verwachting doorgang kunnen vinden echter zullen de gebruikelijke coronamaatregelen van toepassing zijn. Dit betekent controle van de QR-code respectievelijk test. Tevens vragen wij iedereen eigen verantwoordelijkheid te nemen en de gepaste afstand van 1,5 meter te respecteren.
De bijeenkomst en presentaties zullen ook gestreamd worden.

Toegang voor FTN-leden en genodigden, volgens de coronarichtlijnen. Niet-leden worden, in verband met de beperkte ruimte, op de wachtlijst geplaatst en krijgen zo spoedig bericht.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:


Professionele Textielservice
maakt het verschil!

Locatie

COPERNICUSLAAN 15-17
6716 BM EDE


Programma 18 november 2021

13.30 uur Ontvangst (koffie & broodjes)
14.00 uur FTN Algemene Ledenvergadering 2021 (Alleen voor leden)
15.15 uur Pauze & ontvangst gasten
16.00 uur Aanvang Nationaal Symposium Textielbeheer

Gratis toegankelijk hele branche!

Professionele Textielservice
maakt het verschil!

Partnerships hebben de (circulaire) toekomst
  “Textielontwikkelingen in Duuraamheid & Circulariteit” door Dr. Jan Mahy Professor Sustainable & Functionable Textiles bij Saxion University of Applied Sciences
  “Saxcell & Textielservice” door DR. G.H.Bouwhuis CEO bij Saxcell
  “Circulair Textielgebruik vanzelfsprekend?!” door Hans Bon DGA Wieland Textiles en voorzitter van de Vereniging van Hergebruik Textiel
17.00 uur ”Digitaal Communicatieplatform; Professionele Textielverzorging in Beeld” door Angelica de Jong, account manager bij Communicatiebedrijf Lukkien te Ede
17.30 uur Napraten; Aperitief & Hapjes
19.00 uur Afsluiting Bijeenkomst
Scroll naar boven