Introductie & kennismaking nieuwe Branchesecretariaat Textielverzorging

De introductie van het nieuwe Branchesecretariaat Textielverzorging verloopt voorspoedig. Velen hebben inmiddels kennisgemaakt met Arthur Linssen, beoogd nieuwe bureaudirecteur. Het inwerkprogramma bestaat onder meer uit het bezoeken van een diverse groep van stomerijen, wasserijen en toeleveranciers, het bijwonen van bijeenkomsten met leden van de verenigingen, overheden en andere stakeholders.

Inhoudelijk richtte hij zich op een aantal dossiers waarin plannen voor de toekomst centraal staan. Dit zijn met name de planvorming voor visie en beleid van de verenigingen voor komend jaar en het ontwikkelen van een Digitaal Communicatieplatform Textielverzorging. Op diverse bijeenkomsten heeft hij inmiddels een bijdrage geleverd.

Als u nog geen kennis heeft gemaakt, dan gaat dit komende weken zeker snel gebeuren tijdens de ledenvergaderingen van Vematex (1 november), Netex (13 november) en FTN (18 november). Tijdens deze bijeenkomsten zullen ook de andere managementteamleden van het nieuwe branchesecretariaat zich aan u voorstellen.

Scroll naar boven